Πρόσφατα άρθρα

Νέα


Δείκτης Μάζας Σώματος, Βάρος και Φυσική Κατάσταση

Ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) είναι ένας σχετικά απλός τρόπος για να αξιολογήσετε τη φυσική σας κατάσταση.

Περισσότερα...


Διώξτε το Άγχος από τη Ζωή σας !!!

Όποιος ισχυριστεί ότι δεν αγχώνεται ποτέ, μάλλον λέει ψέματα. Ένας επώδυνος χωρισμός, πίεση στη δουλειά, εξετάσεις, οικονομικές δυσκολίες, είναι μόνο μερικοί λόγοι που προκαλούν άγχος και στρες και δεν μας αφήνουν να χαλαρώσουμε. Τι μπορούμε να κάνουμε για να αισθανθούμε καλύτερα και να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα;

Περισσότερα...


Διώξτε το Άγχος από τη Ζωή σας

Όποιος ισχυριστεί ότι δεν αγχώνεται ποτέ, μάλλον λέει ψέματα. Ένας επώδυνος χωρισμός, πίεση στη δουλειά, εξετάσεις, οικονομικές δυσκολίες, είναι μόνο μερικοί λόγοι που προκαλούν άγχος και στρες και δεν μας αφήνουν να χαλαρώσουμε.

Περισσότερα...


Αναζωογονήστε τα Μαλλιά σας !!!

Τον χειμώνα τα μαλλιά μας υποφέρουν. Το κρύο, ο αέρας, η ρύπανση και η εναλλαγή σε ζεστούς και κρύους χώρους ταλαιπωρούνε την υγεία των μαλλιών μας. Τώρα, που το καλοκαίρι πλησιάζει αξίζει να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με την περιποίησή τους. Ένα μικρό πρόγραμμα περιποίησης θα μας βοηθήσει να δώσουμε λάμψη και ζωντάνια στα ταλαιπωρημένα μας μαλλιά. Μια καλή θρεπτική μάσκα θα αναζωογονήσει τα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά.

Περισσότερα...


Παιδιά και Στοματική Φροντίδα

Η τερηδόνα είναι η πιο συχνή νόσος των δοντιών στα παιδιά, γιατί ούτε τα ίδια, αλλά συχνά ούτε και οι γονείς μπορούν να βουρτσίσουν πολύ καλά τα δόντια τους, ώστε να απομακρύνουν την μικροβιακή πλάκα.

Περισσότερα...


Συχνά Άγχη των Μαμάδων που Θηλάζουν

Ο θηλασμός είναι μια απολύτως φυσιολογική διαδικασία που δημιουργεί όμως πολλές απορίες στις νέες μαμάδες που προσπαθούν να μπουν σε καθημερινούς ρυθμούς μετά την εγκυμοσύνη.

Περισσότερα...


Φαρμακοποιοί πιάνουν τις τσούχτρες με γυμνά χέρια!

Για να τεστάρουν ένα νέο αντηλιακό που προστατεύει και από τα τσιμπήματά τους

Περισσότερα...


Γυμναστική : Τα Οφέλη της Γυμναστικής στην Ψυχολογία

Η γυμναστική καταπολεμά την κατάθλιψη, το άγχος και το στρες. Εκτός από τα πολλαπλά οφέλη που έχει για το σώμα σου, η γυμναστική είναι επίσης ένας από τους ευκολότερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να βελτιώσεις τη ψυχική σου διάθεση.

Περισσότερα...


ΜΩΡΌ : Το Καθημερινό Μπάνιο του Μωρού

Γίνεται κάθε βράδυ την ίδια ώρα και αποτελεί μια ιεροτελεστία για τους γονείς και το μωράκι τους και μια ευκαιρία για χαλάρωση ή για να έρθουν πιο κοντά.

Περισσότερα...


Ημέρα της Γυναίκας – Τι έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 και γιατί γιορτάζουμε Πηγή: Ημέρα της Γυναίκας – Τι έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 και γιατί γιορτάζουμε

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος γι΄αυτό. Μπορεί, λοιπόν, σήμερα να έχουμε την τιμητική μας, αλλά πέρα από τα λουλούδια και τα δώρα δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ουσία του πράγματος, δηλαδή τις θυσίες και τα επιτεύγματα που έχουν κάνει γυναίκες από όλο τον κόσμο για πάνω από έναν αιώνα. Πέραν αυτών, τα τελευταία 15 χρόνια, στόχος της Ημέρας είναι μας υπενθυμίσει πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους άνδρες, σε όλους τους τομείς.

Περισσότερα...