Η Lyoness Europe AG με έδρα την Ελβετία, λειτουργεί ως μια Παγκόσμια Κοινότητα Αγορών, η οποία για τα μέλη της Lyoness παρέχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα, να αποκτήσουν προνόμια δια της αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις της Lyoness. Τα μέλη εγγράφονται στην Lyoness Europe AG δωρεάν και έχουν έτσι την δυνατότητα να προμηθεύονται από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις προϊόντα και υπηρεσίες με επιπλέον εκπτώσεις από αυτές που ήδη έχουν από τις επιχειρήσεις και να κερδίζουν επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά που πραγματοποιούν.

CASHBACK – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ

Η εγγραφή μελών στη Lyoness είναι δωρεάν, χωρίς καμία υποχρέωση η κάρτα εκδίδεται άμεσα από εμάς με την εγγραφή σας. Με την κάρτα Μέλους Lyoness "Cashback Card" που έχετε αποκτήσει, από κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε στη δικιά μας επιχείρηση αλλά και σε κάθε Lyoness συμβεβλημένη επιχείρηση έχετε επιστροφή χρημάτων, συλλογή πόντων Shopping Points προς εξαργύρωση και επιπλέον εξοικονόμηση χρημάτων. Οι αγορές γίνονται με Cashback Card, Κουπόνια Gift-Cards (στις μεγάλες αλυσίδες) και Online αγορές.

DEALS

Μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις προσφορές στα Deals για μεγαλύτερες εκπτώσεις. Τα προϊόντα ανανεώνονται ανάλογα με την εποχή.