3-7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ -ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΜΑΣ!!

Ο Καρκίνος του Δέρματος αποτελεί, πλέον, ένα από τα 10 είδη καρκίνων που εμφανίζονται συχνότερα στους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς . Σύμφωνα με τους ειδικούς το 90% των μελανωμάτων, εάν διαγνωστούν έγκαιρα, μπορούν να θεραπευτούν! Η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ) διοργανώνει μια εκστρατεία για την πρόληψη και την διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.

Την εβδομάδα Υπεύθυνης Συμπεριφοράς Απέναντι στον Ήλιο,μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για Δωρεάν εξέταση στα τηλέφωνα που θα βρείτε παρακάτω, (κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας για διαθεσιμότητα ραντεβού).

Το Φαρμακείο μας, στηρίζει αυτή την προσπάθεια,ενημερώνοντας σας! Καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής θα βρείτε όλα τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας με έκπτωση 30%. Και μην ξεχνάτε,ο ήλιος είναι παντού! Προστατευτείτε κάθε στιγμή και όχι μόνο στην Παραλία, φορώντας  πάντα αντηλιακό,γυαλιά και καπέλο!

Στο www.sunfilos.gr  θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες ,καθώς και Test για να δείτε αν ανήκετε στις ομάδες Υψηλού Κινδύνου!

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Παπαδάκης Ματθαίος (Πάροδος Μονής Καρδιώτισσης -2810 285343)

Cosmetic Derma Medicine (Λασιθίου 27 κ' Πλατεία Κορνάρου, 1ος Όροφος - 2810 222303)

Σηφάκη Μαρία (Ανδρέα Παπανδρέου 61-2810325530)

Επιτροπάκης Γεώργιος (Λεωφορος Δημοκρατίας 59- 6973232734)