Ποιο προϊόν ομορφιάς πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείτε.

Αν ψάχνετε για το απόλυτο προϊόν ενυδάτωσης και αντιγηραντικής φροντίδας το οποίο θα φέρει άμεσα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας, τότε το serum ή αλλιώς ορός δε θα πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας.

Τα εξειδικευμένα αυτά προϊόντα ομορφιάς τα οποία εισήχθησαν στην αγορά καλλυντικών πριν από περίπου τριάντα χρόνια έχουν ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση με μικροσυστατικά ώστε να διεισδύουν σε βάθος στην επιδερμίδα, φτάνοντας μέχρι τις κατώτερες στιβάδες.

Ορός Ομορφιάς

Επίσης έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά τα οποία προστατεύουν το δέρμα από περιβαλλοντικούς παράγοντες και συμβάλουν στην αναζωογόνηση του.

Tα serums μπορούν να χρησιμοποιηθούν προληπτικά από την ηλικία των 20 ετών μέχρι την τρίτη ηλικία.

Βέβαια, θα πρέπει να επιλέξετε το προϊόν με την κατάλληλη σύνθεση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οι μικρότερες ηλικίες μπορούν να αντικαταστήσουν την κρέμα ημέρας με τον ορό, χρησιμοποιώντας παράλληλα, ένα ενυδατικό αντηλιακό για την προστασία από τον ήλιο και την πρόληψη των ελεύθερων ριζών.

Ποιο προϊόν ομορφιάς πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείτε.

Αν έχετε αγγίξει τα 30 και αναζητάτε αποτελεσματική αντιγηραντική προστασία προτιμήστε τους ορούς που περιέχουν βιταμίνη Α ή ρετινόλη που βοηθά στην αναζωογόνηση των κυττάρων, ένζυμο Q10 το οποίο ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, υαλουρονικό και γλυκολικό οξύ που χαρίζουν ελαστικότητα και λάμψη.

Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες και εφαρμόσετε τον ορό καθημερινά, οι ρυτίδες θα γίνουν λιγότερο έντονες και το δέρμα σας πιο λαμπερό από την τρίτη κιόλας εβδομάδα εφαρμογής.

Αν πάλι θέλετε να καταπολεμήσετε κοκκινίλες και κηλίδες στο πρόσωπο επιλέξτε ορούς με βιταμίνη C.

www.y-o.gr