Είναι ίσως η πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Είναι η εποχή που θα φορέσουμε τα γιορτινά μας, που θα κάνουμε τις εντυπωσιακές μας εμφανίσεις και που θα υπερβάλλουμε με το look μας.

Θα φορέσουμε παγέτα, θα βάψουμε έντονα μάτια αλλά και χείλη, θα κάνουμε περίτεχνα χτενίσματα, θα φορέσουμε από την κορυφή έως τα νύχια την πιο γιορτινή μας διάθεση.

Σαφέστατα όλες γνωρίζουμε καλά πως ποτέ δεν μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για κάτι, την… τελευταία στιγμή. Χρειάζεται κάποια προετοιμασία καθώς επίσης και τα κατάλληλα προϊόντα για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν θέλουμε λοιπόν να λάμπουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και να κλέψουμε τα βλέμματα στα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν, πρέπει να φροντίσουμε εγκαίρως και ουσιαστικά το δέρμα μας. Εχει πολύ μεγάλη σημασία να κάνουμε focus στην περιποίησή του. Με αυτό τον τρόπο οποιοδήποτε μακιγιάζ θα δείχνει λαμπερό και εμείς δε θα φαινόμαστε κουρασμένες ή ακόμη και αν έχουμε ξενυχτήσει μέχρι πρωίας θα καταφέρουμε να το καμουφλάρουμε.

Όπως όλα στη ζωή έτσι και η ομορφιά χρειάζεται σωστές βάσεις για να αναδειχθεί η καλύτερη εικόνα της.

Αποτέλεσμα εικόνας για περιποιηση πριν το ρεβεγιον αρθρα

Αρχικά να σας ενημερώσουμε ότι χρόνος υπάρχει. Ναι, μπορούμε και προλαβαίνουμε να προετοιμάσουμε σωστά το δέρμα μας και να έχουμε την καλύτερη ανανέωση για τη γιορτινή μας ακαταμάχητη γοητεία!

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, γι αυτό ξεκινάμε από τον καθαρισμό. Ένα ραντεβού με την αισθητικό, δερματολόγο μας είναι απαραίτητο για ένα βαθύ καθαρισμό, αποτελεί την απαραίτητη και κυρίαρχη ενέργεια για λαμπερό, ενυδατωμένο δέρμα.

Αφού γίνει ο καθαρισμός, συνεχίζουμε με την ενυδάτωση με προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας μας και που καλύπτουν τις ανάγκες που έχουμε. Προσφέρουμε την υγρασία που χρειάζεται με τα ενδεδειγμένα συστατικά και με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε το τέλειο μακιγιάζ το οποίο φυσικά θα κρατήσει πολλές ώρες.

Βάζουμε στη ρουτίνα περιποίησης τις ενυδατικές μάσκες. Λέμε ναι στα έλαια που ενισχύουν την ενυδάτωση και χαρίζουν λάμψη. Ζητάμε τη συμβουλή του δερματολόγου, αισθητικού μας για να μας δώσει οδηγίες για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα λάμψης.

Η αγορά διαθέτει τόσο μεγάλη ποικιλία προϊόντων που είναι λογικό κάποιες φορές να μην ξέρουμε ποιο είναι κατάλληλο για εμάς, ποιο να επιλέξουμε. Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε πάντα να ζητήσουμε δειγματάκια, να τα δοκιμάσουμε για μερικές ημέρες και να διαπιστώσουμε αν μας ταιριάζει το συγκεκριμένο προϊόν.

Στόχος είναι η σωστή επιλογή για κάθε τύπο δέρματος, κάθε ευαισθησία ή ιδιαιτερότητα και κάθε ανάγκη. Εχουμε τη δυνατότητα, λοιπόν, να βελτιώσουμε τα πάντα, επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα. Οποιαδήποτε συμβουλή από ειδικούς είναι όχι απλά ευπρόσδεκτη... αλλά απαραίτητη!